SRAM RED AXS 2024

 

Bez námahy dokonalé. Bez námahy perfektní.

Chcete, aby váš výkon odpovídal 100% vašeho úsilí, a proto jsme navrhli SRAM RED AXS s tímto cílem. Každá součástka byla vylepšena tak, aby jízda byla bez námahy. Nejde jen o to, že je to nejlehčí elektronický skupinový set vůbec; přepracovali jsme naše ovládání pro hladké, snadné brzdění a pohodlnou ergonomii pro nejširší rozsah velikostí rukou. Tato generace RED také nabízí rychlejší a přesnější přeřazení vpředu, plně bezdrátovou konektivitu a rozšířené možnosti převodů, aby vyhovovala široké škále stylů a potřeb jízdy. Každá funkce, od přesného a spolehlivého měření výkonu po nové body přeřazení, pomáhá vytvořit bezproblémový zážitek, takže vaše energie jde do jízdy.

 

Dosáhli jsme nových průlomů pro pohodlí a padnutí brzdových kapot s RED. Nejen dokonalý tvar pro jakoukoliv velikost dlaní, brzdy RED také nabízejí širší rozsah nezávislého nastavení dosahu a kontaktu s brzdovými destičkami, bez škrcení prstů nebo narazit na řidítka. 

Brzdění jedním prstem odkudkoli, s menším úsilím. Brzdy RED vyžadují o 80 % méně úsilí než dříve při brzdění z pák a o 33 % méně úsilí z řídítek. Více síly, méně únavy rukou. 

 

Užší klec pro rychlé a spolehlivé přeřazení vpředu, automatické seřizování, aby se předešlo hluku, a jednodušší nastavení než kdy dříve. 

Nejenže jsme vylepšili funkce. RED AXS je také nejlehčí elektronický skupinový set, který můžete získat, o 153 gramů lehčí než předchozí generace. 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.