EF PRO Giro 2024

Řím! Slavíme konec úspěšného Giro d'Italia.

Všechny cesty vedly do Říma a dnes večer oslavujeme úspěch na Giro d'Italia. Přijeli jsme do Itálie s cílem vyhrát etapu, což se povedlo Georgu Steinhauserovi, když jako první dosáhl vrcholu Passo Brocon v 17. etapě. Jako tým jsme projevili bojovného ducha, útočili jsme, kdykoliv se naskytla příležitost, a i po porážkách jsme se znovu zvedli.

Hrdost nás naplňuje za odvahu a šarm, který jsme ukázali během tří týdnů v Itálii. Dnes večer budeme postrádat Andreu Piccola a Simona Carra, kteří museli Giro opustit kvůli zraněním, ale těšíme se, že s nimi brzy znovu pojedeme.

Závodění na tomto Giro bylo zábavné, i když vyčerpávající. Dnes večer si společně vychutnáme relaxační večeři.

Georg Steinhauser popisuje své dojmy: "Jsem úplně hotový. Teď, když jsem dorazil do Říma s vítězstvím v etapě a dvěma třetími místy, je to neuvěřitelné. Jsem hrdý. Přestože 10. etapa byla extrémně těžká a cítil jsem se špatně, nakonec jsem se z toho dostal."

Mikkel Honoré dodává: "Dojít do Říma po mé nehodě ve 4. etapě bylo něco zvláštního. Nikdy jsem si nemyslel, že to zvládnu. Ale jsem tu a je to skvělé."

Michael Valgren shrnuje: "Bylo to skvělé Giro pro náš tým. Byli jsme velmi agresivní a dosáhli jsme našeho cíle. Nyní, i když jsem unavený, se těším na oslavu s týmem."

Sportovní ředitel Matti Breschel uzavírá: "První slovo, které mi přijde na mysl, je úspěch. Bylo skvělé sledovat, jak si kluci užívají závodění a jak se navzájem podporují. Opravdu jsme si to užili."

1/2
 
×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.