Cannondale Tesoro Neo

Cannondale přináší na trh revoluční Tesoro Neo Carbon, což je první městské e-bike s karbonovým rámem. Tento inovativní model se zcela odlišuje od stávající nabídky společnosti Cannondale. Jeho karbonový rám vychází z vynikajícího závodního kola Synapse a je kombinován se silnou pohonnou jednotkou od Bosche a prvotřídními komponenty, čímž vytváří překvapivě ostrý, lehký a rychlý městský e-bike.

Zákazníci mají možnost vybrat si mezi dobře vybavenou standardní verzí a ještě lépe vybavenou verzí s bezdrátovým řazením. Bez ohledu na zvolenou variantu vám Tesoro Neo Carbon přinese zcela nový zážitek z jízdy do práce.

.

Technologie závodního kola a nevšední jízdní zážitky.

Díky karbonovému rámu odvozenému od našeho vrcholového modelu Synapse se jedná o kolo, které je nejen lehké, ale také mimořádně obratné.

Přesné ovládání a aktivní jezdecká pozice vám umožní pohybovat se po ulicích s jistotou a dosáhnout maximálního pohodlí během jízdy.

.

Vytvořeno s použitím technologie od Bosche

Lehký, avšak výkonný motor Bosch Performance SX je optimální pro pohodlné prozkoumávání měst. Poskytuje plynulou a silnou asistenci až do rychlosti 25 km/h.

Následně se snadno odpojí, umožňujíc plynulé šlapání bez odporu, což umožňuje dosahovat vyšších rychlostí.

.

Inteligentní integrace

Tesoro Neo Carbon nejen vypadá elegantně, ale skutečně je. Všechny součásti jsou integrovány s důrazem na funkčnost a estetiku. To zahrnuje interně vedoucí hadice, baterii (400 Wh) elegantně umístěnou do spodní rámové trubky a kompatibilní displej, který vám poskytuje v reálném čase přehled během jízdy.

.

zdroj https://www.cannondalebikes.cz/jizdni-kola/elektrokola/mestska-elektrokola/tesoro-neo-carbon

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.