GU Energy nové příchutě pro rok 2024

V roce 2024 přichází GU Energy s novinkami v podobě osvěžujících příchutí pro své sportovní výživové produkty. Mezi nejnovější přídavky patří GU Chews s příchutěmi Lemonade a Salted Lime, hydratační tablety Strawberry Hibiscus a Tropical Fruit, a také energetické Gely Raspberry Lemonade a Salted Lime. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly rychlou energii a efektivní hydrataci, a jsou ideální pro běžce, cyklisty a další vytrvalostní sportovce hledající kvalitní výživovou podporu během svých aktivit.

S těmito inovacemi GU Energy dále rozšiřuje své portfolio, přinášející sportovcům nové chutě a možnosti, jak zůstat energičtí a hydratovaní. Tyto produkty nejenže nabízí skvělou chuť, ale také jsou zaměřené na podporu výkonnosti a regeneraci, což umožňuje sportovcům dosahovat lepších výsledků. GU Energy tak potvrzuje své odhodlání inovovat a plnit potřeby aktivních lidí.

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.