Historie značky Cannondale

Příběh kol Cannondale Na začátku

Byl rok 1971: rok, kdy se svět začal rychle měnit s novým vzrušujícím duchem digitální invence, kreativity a představivosti spolu s celosvětovým hnutím směrem k novému účelu. Nový úsvit. A přesto bylo cyklistika stále velmi tradiční, velmi konvenční, podřizující se nějakému druhu pravidel: naši zakladatelé věřili, že musí existovat lepší způsob.

a collage of a person sitting in a chair

Takže jsme se zbavili pravidel, vyšlápli novou cestu a vytvořili nový způsob. Z dílny v Connecticutu jsme se pustili do revoluce v cyklistice pro všechny, pro všechny. Nepředpokládali jsme nic, iterovali a iterovali a od prvního dne jsme pracovali na průkopnických materiálech, ergonomii a technologii, a od té doby se neohlížíme zpět. Začali jsme s hliníkovým a uhlíkovým výrobou, zatímco všichni ostatní zůstali u oceli, otřásli jsme odvětvím odpružení jednostrannými vidlicemi, navrhli neuvěřitelné rámy a produkty, které znovudefinovaly závodění, vytvářejíce oceněná kola, která pomohla lidi posunout dále.

person

Lidé nám říkali blázni, směšní a horší. A přesto jsme hned na začátku věděli, že to, co děláme, je správné a je to proklatě vzrušující - tato jedinečná vášeň pohání náš neustálý závazek vytvářet ikonická kola, která prostě fungují lépe. Kola, která zlepší váš zážitek z jízdy. Kamkoli jedete, cokoli jedete, zahoďte pravidla a pojďme společně jezdit.

a collage of a group of people riding bikes

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.