Mazání voskem: Klíč k suchému a čistému řetězu

Vosk je ideální mazivo pro suché podmínky, neboť správná aplikace zajistí, že vaše články a válečky budou pokryty tvrdým, kluzkým povlakem, který vydrží dlouho a je suchý na dotek, čímž se zabraňuje přilnutí suché země a prachu. Před první aplikací LinkLube Dry je zásadní, aby byl řetěz dobře odmaštěný a suchý, protože špína a staré mazivo zabírají místo ve válečcích a brání novému mazivu dosáhnout potřebných míst. Jakékoli zbytkové mazivo na olejové bázi může snížit trvanlivost a způsobit předčesné černání.

 

Pro optimální výsledky je nutné řetěz před aplikací nového maziva důkladně odmastit, aby nebylo přítomno žádné staré řetězové oleje, použít se mohou speciální čističe. Po odmaštění řetěz důkladně opláchněte a nechte úplně vyschnout. Mazivo aplikujte pouze na vnitřní stranu řetězu, což umožní lepší vizuální kontrolu aplikace. Po aplikaci nechte mazivo úplně zaschnout, aby zmodralá barva maziva zcela zprůhledněla, což signalizuje, že voda se vypařila a mazivo je připravené. Doba vysychání závisí na povětrnostních podmínkách, od několika minut v horku po několik hodin v chladu a vlhku. Pro nejlepší výsledky se doporučuje aplikovat mazivo večer předem.

 

Vhodné vosky zde - https://www.kolago.cz/znacka/peaty-s/

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.