Poslední sezóna Rigoberta Urána

Je to potvrzené, Rigoberto Urán ukončí svoji kariéru po sezóně 2024, což ohlásil 12. února 2024. Devět let byl pilířem a inspirací našeho týmu, a jeho místo v autobuse bude příští rok postrádat.

Rigovy úspěchy v cyklistice, včetně olympijské medaile a úspěchů na Tour de France a Giro d'Italia, jsou nezapomenutelné. Jeho kariéra otevřela dveře pro cyklisty z Jižní Ameriky a získala mu miliony příznivců.

Rigo se nyní chystá zaměřit na své podnikatelské aktivity a rodinu, ale nejprve chce prožít svou poslední sezónu naplno, jako poděkování týmu a všem, kdo mu byli oporou.

Jonathan Vaughters, zakladatel a CEO EF Pro Cycling, vyjádřil, že Rigo bude týmu chybět nejen jako vynikající cyklista, ale i jako skvělý člověk. Jeho charisma a vůdcovství byly klíčové pro týmový duch.

Rigo byl mentor pro mladé sportovce a ukázkou toho, jak sport může měnit životy. Jeho příběh, od prodeje loterií po mezinárodní úspěchy, inspiruje mnohé.

Rigo odchází, ale jeho odkaz jako inspirace a příkladu pro budoucí generace zůstává.

 

zdroj: EF Pro Cycling

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.