Nový SuperSix EVO LAB71

Rychlejší všude!

Naše ultimátní verze našeho ultimátního silničního závodního kola. Ultralehká konstrukce z uhlíkových vláken Series 0, vysněná specifikace a fanatická pozornost k detailu povyšují LAB71 SuperSix EVO na vrchol – a jeho jezdce na pódium.

Popis modelu Tento model LAB71 SuperSix EVO, dokončený v našem Nimbus-efektu Burnt Pewter, je ultra-premiové závodní kolo ve všech ohledech: v jeho stavbě, vzhledu a především výkonu. Začínáme s naší nejpokročilejší konstrukcí z uhlíkových vláken, Series 0, a pak instalujeme pouze ty nejlepší komponenty, jako je nejnovější bezdrátová elektronická sada SRAM Red AXS – včetně měřiče výkonu – plus náš jedinečný karbonový kokpit SystemBar R-One a ráfky Reserve Turbulent Aero 42/49 s náboji DT Swiss 180 se SINC keramickými ložisky.

Hlavní vlastnosti

  • Uhlíkový rám Series 0, nízkoodporový SuperSix EVO rám - naše nejlehčí a nejpokročilejší uhlíková konstrukce vůbec
  • RED AXS bezdrátová elektronika - vlajková sada pro silniční závody od SRAM, plus keramická ložiska DUB BB
  • Cannondale SystemBar R-One - nízký odpor, plně integrovaný karbonový řídící systém, vyvinutý ve spolupráci s MomoDesign
  • Reserve Turbulent Aero 42/49 karbonový set kol - prvotřídní aerodynamika se setkává s lehkou akcelerací
  • Cannondale C1 Aero 40 Karbonová aero sedlovka a sedlo Fizik Vento Antares 00 s karbonovou konstrukcí a kolejnicemi pro ultra-lehký výkon

Tvarováno rychlostí Co se stane, když navrhnete celé kolo, a ne jen rámovou sadu? Vznikne elegantní design spolu s integrovanou aerodynamikou. Rám, vidlice, řídítka, set kol a sedlovka jsou navrženy jako celý systém, který dosahuje aerodynamické účinnosti, která předčí přístup skládačky. Je to zvýšený design poháněný zvýšeným výkonem. Detaily, které si všimnete. Rychlost, kterou pocítíte.

Nadpřirozené ovládání Způsob, jakým SuperSix EVO spojuje stabilitu a obratnost, je téměř surrealistický. Vyladěná, neutrální závodní geometrie a jemně doladěné inženýrství poskytují ovládání, které je tak intuitivní a sebevědomé, že můžete pohodlně jezdit na hranici a zůstat tam po celý závod.

SystemBar R-One od MOMODesign Výjimečná aerodynamika se setkává s pohodlným ovládáním. Pro nový kokpit SuperSix EVO jsme se spojili s legendárním MOMODesign. Použitím tvarů snižujících odpor, elegantní integrací kabelů a závodně prověřených materiálů přináší tato spolupráce novou úroveň rychlosti, stylu a ergonomického vylepšení do řídícího centra EVO.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.