Nové barvy pro LAB71

 
 

 

 

Na jednom z nejvíce uznávaných závodů v profesionálním cyklistice dostává jedno z nejvíce uznávaných kol cyklistiky nový vzhled. Ve spolupráci mezi Cannondale, EF Pro Cycling a Rapha vzniká limitovaná edice moderního klasika, který je nyní k dispozici k nákupu.

Inspiruje to strachem i fanatismem v profesionálním cyklistice. Nese desetiletí vítězství, porážek, odvahy a kamarádství ve své legendě. Zažít to je vzácná a nezapomenutelná příležitost a poprvé zásadní, směr určující moment ve vztahu k cyklistice.

Od svého debutu před 16 lety byl SuperSix EVO častým hostem na vrcholcích stupňů vítězů. Často se tam dostane i stylově, díky tradici odvážných designů a malířské práce. V roce 2024 tato tradice pokračuje, když partnerství mezi Cannondale, EF Pro Cycling a Rapha přináší další moderní sběratelský kousek: limitovanou edici 2024 LAB71 SuperSix EVO Changeout.

Odvážný design určuje tón. Hluboké černé plátno je protkáno blesky charakteristické růžové barvy týmu, doplněné krásně nenápadnými bílými logy. Pokryté nejlehčí a nejpokročilejší uhlíkovou konstrukcí série 0 od Cannondale, je to ohromující zážitek z jízdy nebo pohledu.

Tour of Flanders je také ohromující. Klasika mezi klasikami, posílá profesionály přes Vlámské Ardeny a historii. Slavné stoupání jako Kemmelberg, Koppenberg, Patterberg a Oude Kwaremount testují odhodlání jezdců i jejich strojů. Pouze nejrychlejší, nejefektivnější a nejsilnější vyhrají. Jezdci SuperSix z minulosti vyvstali jako vítězové, včetně současné hvězdy EF Education-EasyPost Alberta Bettiola.

Brzy přicházející do vašeho místního prodejce Cannondale LAB71, vyrobený v omezených počtech, bude LAB71 SuperSix EVO Changeout stejně vzácný jako kola, která vyhrála tento legendární závod. Možná letos nevezmete domů trofej z Tour of Flanders, ale můžete si odnést malý kus jeho pozoruhodné historie.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.