První monument ženského týmu EF Education-Cannondale v roce 2024

První monument týmu EF Education-Cannondale byl na Ronde van Vlaanderen 31. března 2024, kde tým jel odvážně, ale narazil na problémy na kluzkých koblíkových cestách Koppenbergu. Američanka Kristen Faulkner, chtějící navázat na úspěch kolegyně Coryn Labecki z roku 2017, ztratila šanci po pádu a následném uvíznutí v pelotonu. Závod byl náročný s mnoha pády a komplikacemi; například Noemi Rüegg musela vyměnit kolo a následně její závod skončil po dalších technických problémech.

Přesto tým bojoval až do konce, s Letizií Borghesi a Kristen Faulkner, které se snažily prosadit přes komplikace. Sportovní ředitelka Carmen Small ocenila odhodlání týmu bojovat navzdory nepřízni osudu.

Nyní se EF Education-Cannondale připravuje na další velkou výzvu, závod Paříž-Roubaix, s nadějí na lepší štěstí a výkony, podporováni minulými zkušenostmi a vysokou motivací.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.