nové barvy pro Scalpel CFR

Cannondale Factory Racing letos v létě vzplanulo na tratích: Charlie Aldridge získal titul mistra světa v kategorii U23 XCO. Alan Hatherly vyhrál hlavní cross-country závod na Copa Catalana. Simon Andreassen se dostal na vrchol stupně vítězů XCO na Sambor. A Mona ovládla cestu, jak to umí Mona, získala titul mistra světa v maratonu a poté vyhrála závody Světového poháru v Les Gets a v Andoře. Takže je spousta důvodů k oslavě. A teď, jak vyjádříme lásku našim jezdcům z CFR a jejich Scalpelům, které používají k rozřezávání světových XC tratí? Navštívíme Doktora.

Maestro vlastní lakírny Cannondale, Rob Nicholas (@doktorbobby na Instagramu), se nikdy netrápí, když přichází s nápaditými schématy pro naše kola. Už vytvořil ohromující kola "Changeout", na kterých závodil tým EF Education-EasyPost na letošním Giro d'Italia, a mnoho divokých designů již dříve. Jeho úkol pro CFR? Prostě se bavte.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.