Venga! Je čas na La Vuelta Femenina

Venga! Je čas na La Vuelta Femenina. Náš tým je připraven na velkou španělskou tour.

Duben 2024 Po ardenských klasikách se těšíme na první velkou tour sezóny - La Vuelta Femenina. Vuelta 2024 přináší novinky včetně historicky první osmé etapy. Závod zahrnuje rovinaté, kopcovité a horské etapy, vrcholové dojezdy a začíná týmovou časovkou.

Na závod posíláme Kim Cadzow, Veronicu Ewers, Alison Jackson, Kristen Faulkner, Magdeleine Vallieres, Claru Koppenburg a Claru Emond. Náš tým kombinuje zkušenosti a sílu, abychom splnili požadavky této tour.

Kim Cadzow je nadšená z první velké tour. Miluje etapové závody a těší se na týmovou časovku. Z Lutychu má nové sebevědomí a motivaci do Vuelty, kde chce zkoušet své limity i limity týmu.

Clara Emond je také nadšená, Vuelta je pro ni první a nejdelší etapový závod sezóny. Minulý rok si užila Tour de France a těší se na nové závody a výzvy ve Španělsku.

Veronica Ewers se chystá na první velkou tour roku a těší se na týmovou časovku s týmem. Očekává, že vrcholové etapy ukážou klíčové okamžiky pro celkové umístění.

Kristen Faulkner oceňuje náročné etapy Vuelty, které přijdou ke konci závodu. Po přípravě ve větrném tunelu se cítí připravena na týmovou časovku i další závody.

Celkově je náš tým silný a připravený čelit výzvám Vuelty s pozitivním přístupem a týmovým duchem, učit se z každé etapy a snažit se o nejlepší možné výsledky.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.