Montura

Montura je renomovaná společnost specializující se na výrobu outdoorového vybavení s bohatou historií a vášní pro dobrodružství. Sídlo firmy se nachází v srdci hor, což odráží naše oddanost vytváření produktů, které obstojí v náročných podmínkách přírody.

Naše produkty spojují inovativní technologie s estetikou, čímž vytváříme oblečení a vybavení, které nejen splňuje vysoké standardy funkcionality, ale také představuje stylový prvek pro outdoorové nadšence. V každém kroku našeho vývoje klade Montura důraz na kvalitu materiálů a detailní zpracování, což zaručuje trvanlivost a spolehlivost našich výrobků.

Neustále se snažíme vylepšovat a inovovat, abychom přinášeli produkty, které odpovídají dynamickým potřebám moderního dobrodruha. Montura je synonymem pro lehkost, pohodlí, prodyšnost a vynikající odolnost, což z nás činí spolehlivého partnera pro každou outdoorovou výzvu.

S vášní k přírodě a oddaností kvalitě se Montura stala symbolem pro ty, kteří hledají spojení mezi funkcionalitou a stylovým designem ve svém outdoorovém vybavení.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.