Nová etapa EF Education First-EasyPost teamu

Pro profesionální závodní týmy EF Education First mužů i žen začíná v roce 2024 nová etapa.

V roce 2024 dochází k historickému spojení mužského týmu EF Education First-EasyPost s 30 členy a ženského týmu EF Education First-Cannondale s 15 členy pod jedním společným názvem. Tato jednotná identita je důvodem k oslavě, a to nejen kvůli spojení těchto dvou silných týmů pod jednu střechu, ale také kvůli vznikajícím okolnostem, které přinášejí prospěch oběma stranám: lepší komunikaci, různorodé možnosti tréninku, větší dostupnost sdílených kol, náhradních dílů a dalších zdrojů a mnoho dalšího.

Ale většina těchto změn probíhá za oponou. Na závodních tratích se tato změna projevuje vzrušujícím novým designem, který bude zdobit dresy, kola, lahve, autobusy a téměř všechno další pro rok 2024.

 

Co je ale nejdůležitější, tak jsou sami závodníci, kteří z této změny budou mít prospěch. Jsme hrdi na to, co se děje, a věříme, že nejlepší výkony týmů EF Education First teprve přijdou. Podívejte se na první pohled na kola a designy pro tým v roce 2024 a buďte na pozoru pro možnost získání jednoho z nich.

 

zdrojhttps://www.cannondale.com/en-us/blog/an-ef-education-first-first

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.