EF Pro + Amackx

Tým EF Pro Cycling s radostí informuje o uzavření dlouhodobého kontraktu s firmou Amacx Sports Nutrition. Od roku 2024 se Amacx stane oficiálním poskytovatelem výživy a doplňkové výživy pro tým. Spoluprací s Amacx získá mužský i ženský tým EF Pro Cycling přístup k dvacetiletým zkušenostem významné nizozemské značky, která je považována za špičku v oboru sportovní výživy.

Generální ředitel Amacx, Gino Vierhouten, vyjádřil: „Tým EF Pro Cycling má jasné ambice a zaměřuje se na neustálé zdokonalování svých závodníků. Jsme přesvědčeni, že produkty Amacx k tomuto cíli výrazně přispějí. Jsme tedy velmi rádi, že můžeme tuto cestu společně nastoupit v následujících letech.“

Hlavní nutriční specialista týmu EF Pro Cycling, Will Girling, uvedl: „Spolupráce s Amacx je pro mě vzrušující, protože jejich rozsáhlé portfolio produktů je vyvíjeno na základě nejaktuálnějších vědeckých poznatků. Díky tomu jsou jejich produkty přizpůsobeny potřebám sportovců a naši cyklisti tak mohou snadno přijímat větší množství sacharidů – 90-120 gramů za hodinu.“

Společnost Amacx zajistí pro muže i ženy z týmu EF Pro Cycling širokou nabídku produktů, včetně energetických tyčinek, gelů a nápojových směsí.

 

 

 

zdroj https://efprocycling.com/culture/ef-pro-cycling-teams-up-with-amacx/

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.